Draw My Thing - Spelletje voor Meiden

Verkleinen Normaal Vergroten


Spel omschrijving:

Dit is een leuk multiplayer spel, waarbij je tegen elkaar Pictionary kunt spelen.
Let op: Het spel is helaas alleen beschikbaar in het Engels.


Laat de artiest in je naar buiten komen



Hou jij ook zo van tekenen? Of ben je juist een enorme ramp op dat gebied? Of je nu goed bent in tekenen of niet, eigenlijk zijn teken spelletjes altijd leuk. Je hoeft immers geen Picasso te zijn om een stoel, een vis of een huis te kunnen tekenen. Dus, laat je van je artistieke kant zien en probeer de Draw My Thing spelletjes. Teken het aangegeven voorwerp zo goed mogelijk, of maak het je tegenstanders juist iets moeilijker door het een beetje vaag te houden.


Ontdek het talent



Maak je eigen priv�kamer aan en nodig je vrienden uit om samen Draw My Thing spelletjes te spelen of sluit je aan bij een groep van mensen van over de hele wereld om hun tekeningen te raden. Het is niet alleen ongelofelijk leuk om hieraan mee te doen, je kunt ook nog eens nieuwe mensen leren kennen. Bovendien kun je nog iets opsteken van de tekenkunsten van anderen. Kijk hoe zijnde voorwerpen tekenen en laat je door hen inspireren voor het verbeteren van je eigen tekeningen. Misschien ontdek je verborgen talent voor tekenen. Bovendien leer je om creatief te denken, zowel door de woorden te raden als door manieren te bedenken waardoor je je woord uit kunt beelden door middel van een tekening.


Waar wacht je nog op?



Kies een server aan om je bij aan te sluiten en behaal zo veel mogelijk punten door het raden van de voorwerpen en woorden. Maak vrienden en bekijk de ongelofelijk mooie tekeningen die soms voorbij komen. Er zijn soms echte talentjes aanwezig in de servers van de tekenspelletjes. Hierdoor kan je soms nieuwe technieken ontdekken, die het tekenen een stuk gemakkelijker en leuker kunnen maken. Laat je inspireren en leef je uit.

Spel instructie:

Gebruik de muis om te tekenen en type het woord in met je toetsenbord.

Draw My Thing video uitleg: