Landleven - Spelletje voor Meiden

Verkleinen Normaal Vergroten


Spel omschrijving:

Manage je boerderij en maak kaas in dit meesterlijke avontuur vol melkproducten! Vind jij boerderijdieren ook zo leuk? Dan is het spelletje landleven echt wat voor jou! Je kunt naar een openluchtmuseum thorn gaan, maar je kunt ook achter je pc of tablet kruipen en dit gave spelletje spelen! Wees een goede speler en voer missies zo goed uit dat je de meeste punten scoort. In landleven zorg je voor boerderij dieren en bouw je landgoed steeds verder uit met nieuwe groenten en fruit soorten of nieuwe schuren en dieren. Maar in Land Leven gaat het veel verder dan alleen dieren, je moet allerlei verschillende taken uitvoeren om een je eigen wereld te cre�ren.

Volg het landleven forum

Om dit spel te spelen moet je eerst een account aanmaken. Je hebt dan een eigen persoonlijke pagina en je kunt op het forum of magazine met andere spelers in contact komen. Heb je een vraag over de beste speeltactieken? Ga dan naar Facebook of Hyves en kom achter een aantal cheats. Als je deze cheats kent, is het een makkie om uit te groeien tot een topspeler! Speel als een grappig poppetje dit platform spelletje waarvoor je enkel je muis voor nodig hebt! Je kunt deze game ook op je tablet spelen.

Bouw je droom boerderij

Speel dit spelletje gratis online! In deze wereld voor blokjes en te gekke figuurtjes, kun je van alles beleven. Dat is wel wat anders dan een dagje aan zee! Hier ben je altijd in je eigen virtuele omgeving en kun je alles doen wat je zelf graag wilt bouwen. Probeer jouw land zo gaaf mogelijk te maken door met blokken te bouwen. Als je zelf dus niet zoveel huisdieren in huis hebt, kun je via dit spelletje toch nog allerlei bouwwerken maken! Houdt het magazine en het forum in de gaten en schop het tot een highscore! Hoe beter je boerderij bijhoudt, des te beter zul je scoren en des te eerder krijg je toegang tot nieuwe manieren om te bouwen. Begin nu met dit fantastische boerenleven avontuur!

Spel instructie:

Speel het spel Landleven met je muis.

Landleven video uitleg: