Freecell - Spelletje voor Meiden

Verkleinen Normaal Vergroten


Spel omschrijving:

Freecell is een kaartspelletje gebaseerd op Patience. Dit kaartspel kun je met 1 speler spelen, dus ideaal ter ontspanning. Je speelt dit kaartspel met een volledig dek zonder jokers, dus met totaal 52 speelkaarten. Deze liggen verdeeld over 8 stapeltjes. Het doel van Freecell is om alle kaarten in de juiste volgorde weg te spelen op de 4 stapels van kaarten links bovenin. De kaarten moeten hier op kleur in de volgorde Aas, 2, 3, 4 enz. tot en met de Koning worden neergelegd. Je mag de 4 linker plekken (de free cells) gebruiken om kaarten tijdelijk neer te leggen.

Windows Freecell

Freecell zit ook standaard in Windows ontspanning. Als je dit niet kunt vinden hebben wij hier de gratis online versie van Freecell Solitaire. Dit kaartspelletje wordt gratis meegeleverd met Windows 10. Dit spel heeft onder andere zijn populariteit te danken aan Windows, sinds Windows 95 wordt dit kaartspel gratis meegeleverd. De solitaire kaartspelletjes lijken veel op elkaar, de titels Patience, Solitaire, Freecell en Freecell Solitaire worden dan ook veel door elkaar gebruikt. Speel hier zonder te downloaden het populaire denkspelletje.

Moeilijke spellen

Vind jij moeilijke kaartspelletjes zoals Freecell ook leuk? Dan hebben wij ook nog Freecell Solitair Time voor je, dit is een extreme versie van dit spelletje. Dit kaartspel is te spelen door 1 speler. Het wordt gespeeld met een standaard 52 speelkaarten dek. Het grote verschil met andere solitaire spellen is dat Freecell in bijna alle deals kan worden opgelost, dus dit is geen frustrerend spelletje! Maar een heel fijn kaartspelletje. Speel urenlang achter elkaar het patiencespel op school of je werk. Soms is het spel geblokkeerd op je werk of schoolcomputer, daarom is het fijn dat deze ook gratis online te spelen is op deze spelletjessite. Wij hebben ook een versie die te spelen is op je iPad. Heel veel kaartplezier met dit strategisch denkspel.

Spel instructie:

Speel het spel Freecell met je muis. Ook kun je de spelinstructie in het spelletje zelf vinden.

Freecell video uitleg: