Bubble Shooter - Spelletje voor Meiden

Verkleinen Normaal Vergroten


Spel omschrijving:

Geniet van het spelen met dit nieuwe klassieke Bubble Shooter spel. Dit is een prachtige arcade puzzel die miljoenen fans heeft uit alle hoeken van de wereld. Er zijn een hoop verschillende bubble games, zo kun je er veel downloaden of zoeken naar een full screen version. Deze variant is toch wel een van onze favorieten en kun je hier helemaal for free spelen! Wat deze versie van Bubble Shooter leuker maakt dan andere versies zoals Bubbel Shooter 1, 2, 3 of arantius, is dat je na ieder schietlevel een bonuslevel krijgt waarin je zoveel mogelijk punten moet proberen te scoren. In het bonuslevel klik je op alle bolletjes om ze zo snel mogelijk uit het speelveld weg te halen.

Schiet alle bubbels kapot

In deze classic game probeer je drie of meer dezelfde bollen weg te schieten door je kanon op de juiste kleur bubbles te richten. Krijg jij de juiste kleuren bij elkaar? Dan schiet je alle bolletjes lek! Op die manier speel je het hele speelveld leeg en ga je naar het volgende level. Na de kanonschoten kom je in een bonuslevel! Probeer daar zoveel mogelijk punten te halen binnen de tijd. Daarna kom je in een nog uitdagender level terecht, waar steeds meer kleuren tevoorschijn komen. Als je het heel goed doet, dan groei je uit van een baby tot een professional!

Los de kanonschoten!

Bubble Shooter is een spelletje dat iedereen wel eens heeft gedaan. Het is een ware klassieker, maar deze game versie is wel heel bijzonder door de verassende bonus area�s waar je volop punten kunt scoren. Verzin dus een leuke naam en schiet met het kanon de juiste kleurcombinaties van het scherm. Wacht niet op een langzame download, maar start nu hier! Heel veel shoot plezier!

Spel instructie:

Speel het spel Bubble Shooter met je muis. Ook kun je de spelinstructie in het spelletje zelf vinden.

Bubble Shooter video uitleg: