Rummikub - Spelletje voor Meiden

Verkleinen Normaal Vergroten


Spel omschrijving:

Speel het populaire Rummikub met kaarten online tegen een computer tegenstander. Probeer het eerst alle kaarten op tafel te spelen volgens de regels. Speel hier een van de bekendste gezelschapsspellen van Nederland: Rummikub. Geen download, app of login is nodig om deze game te spelen. je speelt dit spel helemaal gratis online. Voor de meeste mensen zijn instructions voor dit spel niet meer nodig. Maar voor de nieuwe spelers zullen we toch de rules nog even uitleggen: how to play Rummikub?

Leg de beste combinaties

In dit spelletje is het de bedoeling om zo snel mogelijk al je stenen kwijt te raken. Iedere speler heeft 14 genummerde speelstukken gesloten voor zich liggen. door de juiste kleur- en cijfers combinaties neer te leggen op het spelveld, speel je je eigen kaarten weg. Dat zijn kort gezegd de basisregels van Rummikub. In deze online versie neem je het op tegen de computer of je tablet of telefoon (zowel voor android, ios en Windows phone). Dit spel is een combinatie tussen het kaartspel Rummi en het spelletje Mahjong.

Puzzelen maar!

Zodra er al wat reeksen gelegd zijn in het speelveld, kun je proberen om je eigen rummi stenen te combineren met de speelstukken op het speelveld. Op die manier kun je reeksen uit elkaar halen en maak je met behulp van bestaande reeksen weer nieuwe series met getallen en kleuren. Met dit gepuzzel kun je de tegenstander te slim af zijn. Er zijn ook nog twee jokers in het spel die je tactisch kunt inzetten. Heeft niemand in je buurt zin in een spelletje? Heeft je familie geen tijd of zit je in de trein? Op Spelle.nl kun je Rummikub spelen wanneer je maar wilt. Heel veel speelplezier!

Spel instructie:

Speel dit online Rummikub spelletje met je muis.

Rummikub video uitleg: