Patience - Spelletje voor Meiden

Verkleinen Normaal Vergroten


Spel omschrijving:

Patience is een leuk kaartspelletje voor als je even op jezelf bent. Speel alle 52 kaarten weg door de azen rechtsboven te leggen en alle kaarten er in de juiste volgorde op weg te stapelen.


Online patience spelen



Wie kent het niet? Het populaire kaartspel patience. Dit spel is heel goed online te spelen, je hebt geen dek kaarten meer nodig. Via Spelle.nl is een uitgebreid assortiment kaartspelletjes te vinden, waaronder patience. Mocht je nog niet bekend zijn met het spel dan is dat geen probleem. Via de duidelijke uitleg door middel van een korte video en tekst kan iedereen dit spel leren spelen. Ook kun je het spel delen met je vrienden en jouw high score vergelijken. Patience is een spel dat je normaal gesproken alleen speelt. Het doel is om alle kaarten in de 7 ongesorteerde stapels weg te werken en uiteindelijk 4 stapels over te houden in de juiste volgorde en kleur. Een leuk spel om tussendoor te spelen wanneer je wat tijd over hebt. Er bestaan verschillende benamingen voor dit spel. Zo heb je bijvoorbeeld ook Klondike Patience die je ook online kunt spelen, maar het gewone patience spel is het meest bekend.


Verschillende soorten kaartspellen



Het grote en gevarieerde aanbod van online kaart spellen bij Spelle.nl zorgt ervoor dat er voor iedereen wel een spel is dat je graag speelt. Patience wordt vaak gespeeld en kan ook zeker verslavend zijn. Onder aan het speelveld wordt de score bijgehouden en die wil je natuurlijk steeds zelf verbeteren. Het spel is volledig met de muis te spelen, je hebt hier geen toetsen bij nodig. Doordat je maar enkele klikken nodig hebt kun je het spel ook veel sneller spelen dan wanneer je het niet online speelt. Veel keuze dus in de verschillende kaartspellen, zowel de klassiekers als de wat nieuwere spellen komen aan bod. Patience is echter een heel leuk, gratis spel dat nooit zal vervelen en heel vaak online kan worden gespeeld.

Spel instructie:

Speel het kaartspel Patience met je muis.

Patience video uitleg: