Big Farm - Spelletje voor Meiden

Verkleinen Normaal Vergroten


Spel omschrijving:

Red de boerderij van oom George. Zorg voor dieren, plant gewassen, oogst en verkoop je producten friv. Verdien geld om de boerderij weer op te knappen. Je hoeft niets te downloaden, speel direct deze goodgame. Het spelletje is een trend nu, ooit is het gemaakt door miniclip en tegenwoordig wordt het door vele mensen gespeeld. Het is een fairly leuk spel, waarbij je de boer(in) in jezelf naar boven mag laten komen!

Moestuin en dieren

De haan kraait, de koe loeit, de kip zit op de stok en de varkens spelen in de modder. Het hebben van een eigen moestuin is tegenwoordig hartstikke populair, dus hoe gaaf is het om naast planten en groenten ook nog eens dieren te verzorgen. Fruit kizi, graan en groenten kun je oogsten. Als je genoeg inkomen hebt, kun je bijna elk dier aanschaffen dat je wilt, behalve een club penguin natuurlijk! Bouw een speeltuin en vergeet je akkers niet te bewerken. Zo help jij oom George vooruit en groeit de boerderij uit tot de beste Big Farm!

Begin een super boerderij!

Wanneer je een leuke naam hebt bedacht en je hebt geregistreerd, kun je meteen aan de slag. Door je aan te melden krijg je toegang tot unieke uitleg en big farm cheats. Met deze tips en tricks leer je hoe je een succesvol boerenbedrijf opstart en ontwikkelt! Probeer zo veel mogelijk geld te verdienen zodat je oom George kunt helpen. Met dit geld kun je nieuwe gebouwen en producten kopen en de boerderij verder uitbreiden. Hark, zaai, oogst er op los, en vergeet niet om leuke ritjes te maken op een grote tractor! Begin nu met dit populaire spel en treed toe tot het Bigfarm netwerk. Heel veel speel plezier!

Spel instructie:

Speel dit online boerderij spelletje met de muis.

Big Farm video uitleg: