Adam Zoekt Eva 1 - Spelletje voor Meiden

Verkleinen Normaal Vergroten


Spel omschrijving:

Ken jij het oude verhaal uit de Bijbel over de allereerste man en vrouw ter wereld? Adam en Eva zijn twee culturele symbolen geworden en in dit spelletje moet je Adam helpen om zijn geliefde Eva te vinden. Kun jij hem beschermen voor gevaar, zodat hij zijn geliefde kan versieren? Er is ook een tv-programma gemaakt van dit spelletje.

Echte liefde!

Adam en Eva zijn verliefd op elkaar, maar helaas kunnen ze elkaar nog niet vinden. Loods jij deze verliefde man naar het paradijs waar zijn liefje op hem wacht? In dit spelletje kom je leuke dieren tegen onderweg, die je kunnen helpen bij het oversteken. Pas alleen wel op voor minder aardige dieren zoals een schildpad of dinosaurus! Hen moet je eerst wat te eten geven of laten schrikken, voordat ze je erdoor laten! Met je muis klik je op de verschillende planten, dieren en boomstammen die je tegenkomt. Wanneer je daarop klikt zal er hulp komen om je naar de overkant te brengen, daardoor kom je steeds dichter bij Eva!

Een avontuur door het paradijs

Speel dit spel en zorg ervoor dat een verliefde man een bloemetje kan afgeven aan zijn liefje. Je komt allerlei obstakels tegen zoals ravijnen en dinosaurussen. Door goed te kijken en op te letten, kun je langs deze obstakels gaan en steeds een level verder komen. Help hem door de grotten, bergen en rivieren en vermijd andere boze holbewoners! Je kunt dit spelletje online spelen en is makkelijk te besturen. Alleen je muis is nodig en een portie logisch denkwerk. Bedenk per situatie de beste tactiek om je tegenstander te omzeilen of te slim af te zijn. Kies de juiste volgorde, waardoor de objecten om je heen gebruikt kunnen worden als hulpmiddel. Alleen dan bereik je Eva, die hopelijk niet door de slang wordt verleid! Op RTL5 is ook het realityprogramma Adam Zkt Eva te zien.

Spel instructie:

Speel dit spelletje met de muis.

Adam Zoekt Eva 1 video uitleg: