Love Tester - Spelletje voor Meiden

Verkleinen Normaal Vergroten


Spel omschrijving:

Heb jij stiekem een oogje op iemand? Of wil jij kijken hoe goed jij en je beste vriend of vriendin bij elkaar passen? Deze Love Tester laat je zien hoe goed jij bij iemand past en of jullie een goede match zouden zijn!

Liefdestest

Online kun je veel tips vinden over de liefde, daarom hebben wij ook voor alle verliefde mensen een spelletje om erachter te komen of je een goed koppel bent, of hoe goed je zou passen bij die ene jongen, of dat ene meisje waar je verliefd op bent. Wanneer je deze liefdes calculator gebruikt, krijg je het antwoord! Op deze pagina vind je een van de love meters om te kunnen bestuderen of jij en je liefje goed bij elkaar passen. Vul je eigen naam en de naam van je partner, Valentijn, crush of vriend(in) in en dan zal de real Love Tester berekenen op hoeveel procent je relatie uitkomt. Hoe hoger het percentage hoe dichter je komt bij een perfect match! friv.

Meten is weten

Iedereen is wel eens verliefd, en we weten hoe lastig het is om dat geheim te houden. Via dit spelletje kun je voor jezelf houden dat je iemand leuk vind, maar wel achterhalen of je bij elkaar past. Dat is toch wel super deluxe! Speel deze quiz, dan zal deze meter je laten zien of het ware liefde is, of dat het een lastige relatie zal worden. Lucht je hart door deze games te spelen! Ook al ben je niet in love, dan kun je natuurlijk ook meten hoe goed je band is met een familielid, vriend of vriendin. De Love Tester is een grappig hulpmiddel om je relaties te checken, en het kost je maar 1 minuutje! Neem dus even een kijkje en vul de namen in van de mensen waarvan je de liefde van wilt testen.

Spel instructie:

Vul de liefdestest in met je toetsenbord en klik vervolgens met de muis op de knop.

Love Tester video uitleg: