Rising Cities - Spelletje voor Meiden

Verkleinen Normaal Vergroten


Spel omschrijving:

Speel nu Rising Cities gratis op de leukste spelletjes website van Nederland. Rising Cities is een Multiplayer spelletje in de categorie MMORPG. Sticht je eigen stad en word de burgemeester van je bevolking. Ontwikkel de beste strategie om je stad te laten groeien en de gemeentekas te laten rinkelen.
Het browserspel Rising Cities vereist strategisch rekenen en planologisch inzicht. Laat zien, dat jij het in je hebt om burgemeester te zijn en ga de uitdagingen, die je tegenkomt bij de stadsontwikkeling, aan. Aan jou de opdracht, om in een bos- en weidegebied een bloeiende metropool te ontwikkelen, te onderhouden en te besturen. Rising Cities bezit alle elementen van een modern strategiespel: voor de lange termijn en met een vooruitziende blik plannen!
Leid je stad en zorg voor het welzijn van de inwoners. Bouw huizen voor je inwoners, haal de huur op, hef belastingen en voorzie de bewoners van voeding en goederen. Is de stad aantrekkelijk voor de inwoners en hebben ze alles wat hun hartje begeert? Een goede burgemeester zorgt voor tevreden inwoners, door voor voldoende voorraden, groenvoorzieningen en recreatiemogelijkheden te zorgen.

Spel instructie:

Speel het spel Rising Cities met je muis. Ook kun je de spelinstructie in het spelletje zelf vinden.

Rising Cities video uitleg: