Monopoly - Spelletje voor Meiden

Verkleinen Normaal Vergroten


Spel omschrijving:

Speel het klassiek spelletje Monopoly nu online! Monopoly is een spel dat al decennia lang door jong en oud wordt gespeeld. Laat de dobbelstenen rollen en word de grote winnaar! Monopoly is een van de bekendste bordspellen die er bestaat volgens wiki. Dat is niet alleen in Nederland het geval, maar het is wereldwijd een klassieker. Als je het spel niet hebt, dan kun je hier deze populaire game spelen. Je hoeft geen download te gebruiken. Je kunt de full version gewoon op deze website spelen en daarbij komt ook nog: het is helemaal for free!

Ga door naar start

Bij monopoly is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk huizen koopt. Je passeert met je pion verschillende straten die steeds duurder worden. Hoe duurder de straat, hoe duurder het is om er een huis te kopen, maar des te meer winst kun je maken! Want daar draait het om in dit spelletje. De duurste straat is de Kalverstraat in het Nederlandse spel. Als je aan deze straat een huis koopt, ontvang je het meeste winst. Met deze game leer je dus al een beetje economics. Van de bank krijg je geld, en dit moet je goed investeren om niet failliet te gaan.

Bouw je eigen stad

Hoe meer huisjes je koopt, hoe meer kans op winst je hebt. Wanneer een tegenspeler namelijk beland op het vakje waar jij een huis hebt gebouwd, dan moet die speler een boete betalen aan jou. Daarnaast zijn er ook nog kanskaarten in het spel die deze game op zijn kop kunnen zetten. Ook zonder je vrienden en familie om je heen, kun je dus genieten van een potje monopoly. Speel het op deze pagina!

Spel instructie:

Speel het spel Monopoly Online met je muis.

Monopoly video uitleg: